Kesähäitä tai synttärijuhlia 2018

| 2 tammikuu 2018


Onko suunnitelmissasi viettää kesähäät tai synttärijuhlat meren äärellä? Villa Meribjörkö on luotu myös siihen tarkoitukseen. Tee varauksesi kuitenkin ajoissa, sillä heinäkuun viikonloput on jo myyty. Kesä- ja elokuussa on vielä vapaita viikonloppuja. Heinä- ja elokuussa on kyllä vapaita arkipäiviä jos järjestät juhlasi arkena.


dKatso koko kirjoitus


Pikkujouluja 2017 varataan jo! Varaa omasi ettet jää ilman

| 21 elokuu 2017


Kysy tarjousta jos haluat tulla nauttimaan tunnelmalliseen Villa Meribjörkööseen.


dKatso koko kirjoitus


Pikkujoulut saaristossa

| 5 syyskuu 2016


Pikkujouluja myydään jo! Mikä sen tunnelmallisempaa onkaan kuin saapua kaupungin hälinästä tunnelmalliseen Villa Meribjörkööseen viettämään pikkujoulua. Lämmin tervetuliaisglögi avotakassa loimuavan oikean tulen ääressä ja salissa oleva koristeltu joulukuusi sekä pöytäkynttilät luovat upean tunnelman. Kokki Hannu valmistaa herkullista ruokaa yhdessä sovitun menun mukaan. Joulusauna, +37 asteinen jacuzzi ja pulahdus suomen puhtaimpaan meriveteen, avantoon tai avoveteen on aina unohtumaton kokemus. Mikäli et halua joulutunnelmaa, niin luomme sellaiset puitteet mitä vieraat haluavat, trubaduuri, taikuri, disco tai lähes mitä vain. Kerro toiveesi ja tee varauksesi viipymättä. Tervetuloa nauttimaan.


dKatso koko kirjoitus


| 12 toukokuu 2016dKatso koko kirjoitus


| 28 huhtikuu 2016dKatso koko kirjoitus


Veneet on laskettu vesille

| 17 huhtikuu 2016


Nyt on veneilykausi 2016 aloitettu. Tilaa itsellesi 3h veneretki maailman karikkosimpaan saaristoon. Veneen kyytiin mahtuu 1-8 henkeä ja hinta on yhteensä 350 € koko ryhmältä.


dKatso koko kirjoitus


Kevättä hinnoissa!

| 21 maaliskuu 2016


Kevään kunniaksi tilavuokrat tarjoushintaan. Pyydä tarjous kun haluat tulla nauttimaan upeista puitteista ja maisemista.


dKatso koko kirjoitus


Hinnasto välilehdelle lisätty vuodelle 2016 veneretki sekä kalastuspaketteja

| 17 joulukuu 2015


Hinnasto välilehdelle lisätty vuodelle 2016 veneretki sekä kaksi eri kalastusretkeä. Käy katsomassa ja tee varaus heti.


dKatso koko kirjoitus


Tammikuun alusta alkaa taas talvisesonkihinnoittelu

| 8 joulukuu 2015


Tammikuun alusta alkaa taas talvisesonkihinnoittelu. Päivävuokra vain 682 € ja vuorokausivuora 970 € Hinnoittelu on voimassa huhtikuun loppuun saakka. Tee varauksesi heti!


dKatso koko kirjoitus


Mökkitalkkaripalveluita tarjolla

| 3 marraskuu 2015


Teen asiakastilanteen mukaan mökkitalkkaripalveluita. Puiden kaatoa, polttopuiden varastoon kantamista, risujen ajoa, veneiden nostoa jne. ( en tee lumitöitä ) Kalustona on apuna Can-Am traktorimönkijä jolla voin ajaa maastossa sekä maantiellä. Ota yhteyttä jos tarvitset apua.


dKatso koko kirjoitus


1 2 3 4 58


© Meribjörkö, Raippaluodontie 1089 65800 Mustasaari | Creamarketing WebAdmin 4