Meiltä saat palvelua suomeksi, Ruotsiksi ja englanniksi

isäntä jukka viita-aho

Villa Meribjörkön kippari Jukka Viita-aho tunnetaan laadukkaista ohjelma-palveluistaan, joita hän järjestää vuosien kokemuksella. Vanhana partiolaisena hän tuntee luonnon ja osaa johdattaa vieraansa Merenkurkun saariston antoisimpiin kokemuksiin – oli kyse sitten kalojen narraamisesta tai tunnelmallisesta luontoretkestä. Mitä haluatkaan kokea, olet turvallisissa ja luotettavissa käsissä. Vastaanotto Villa Meribjörköhön on aina lämmin.

VILLA meribjörkön tunnelma

Viihtyisä ja rauhallinen ympäristö sekä ympäröivä luonto inspiroivat ja virittävät lomalaiset täysin uudelle tasolle. Saaristo tarjoaa unohtumattoman ja intiimin ympäristön myös häille, syntymäpäiville tai perhejuhlille. Monipuoliset tilavaihtoehdot mahdollistavat räätälöidyn kokemuksen juhliin kuin juhliin.

upea Unescon maailmanperintöalue

Tuulen humina, meren kimallus ja yllä kaartuva tähtitaivas sulautuvat menneiden aikojen muovaamaan karun kauniiseen maisemaan. Täällä saaristotuuli puhaltaa uutta elämää, inspiroi ja innostaa. Merenkurkun puhtaat vedet, rikas luonto ja alati vuodenaikojen mukaan uudistuva maisema tarjoilevat elämyksiä joka aistille. Merenkurkun saaristo on täynnä jännittäviä tarinoita. Jääkausi on muovannut saaristosta täysin omanlaisensa ympäristön, jonka alati muuttuvassa maisemassa luonnon salaisuudet ja saariston elämäntapa elävät käsi kädessä.

Lue lisää palveluistamme

Yhteystiedot

Toimipaikka: Raippaluodontie 1089A, 65800 Mustasaari
Y-tunnus: 2470648-9
Verkkolaskutusosoite: APIX MESSAGING oY OVT-tunnus 003724706489
Sähköpostilaskut PDF-muodossa: 003724706489@procountor.apix.fi
Paperilaskut: Meribjörkö Oy PL 60798 00021 LASKUTUS (tänne ei saa lähettää mainospostia)
Postiosoite: Meribjörkö Oy c/o Jukka Viita-aho Björkövägen 744 as 2 65870 Raippaluoto  (tänne ei saa lähettää laskuja)