Varför är villa meribjörkö speciell

konferensrum

fest plats

terass vid havet

PROGRAM

BASTU

BOENDE

mat och dryck

värd jukka viita-aho

Jukka Viita-aho, skeppare till Villa Meribjörkö, är känd för sin förmåga att ordna högklassigt program, som han styr med många års erfarenhet. Som gammal scout känner han till naturen och kan leda sina gäster till skärgårdens mest givande upplevelser - oavsett om det är fiske eller stämningsfulla utfärd. Du i ett säkert o pålitligt sällskap, vad du än vill uppleva hos oss. Du bemöts alltid varmt vid Villa Meribjörkö.

atmosfär i VILLA meribjörkö

Vi erbjudermötes- och festlokaler för små och större grupper. De trivsamma och ostördalokalerna samt den omgivande naturen ger inspiration och en helt ny stämningför möten. Eller vad sägs om att anordna en fest eller en annan privattillställning vid havet? Skärgården erbjuder en oförglömlig och intim miljö förbröllop, födelsedagsfester och familjehögtider. Våra mångsidiga lokalalternativger oss en möjlighet att skräddarsy din festupplevelse.

en fantastisk UNESCO världsarvslista

Det vackra, karga landskapet med den susande vinden, detglittrande havet och den höga stjärnhimmeln har utformats av gångna tider. Härblåser skärgårdsvinden med nytt liv, inspiration och entusiasm. Kvarkens renavatten, rika natur och levande landskap erbjuder upplevelser för alla sinnenunder alla årstider. Kvarkens skärgård är fylld av spännande berättelser.Istiden har format skärgården till en miljö helt i sin egen klass. Naturenshemligheter och skärgårdens livsstil går hand i hand i det konstant föränderligalandskapet.

Läs mer om våra tjänster

kontaktuppgifter

Postanstalt: Replotvägen 1089, 65800 Korsholm
FO-nummer: 2470648-9
Nätfaktureringsadress:
OPUS CAPITA GROUP OVT-nummer 003724706489
Email fakturering PDF format : MeribjorkoOy.FI.P.111302-6@docinbound.com
Pappersfakturor: Meribjörkö Oy PL 60798 00021 LASKUTUS (hit får ej skickas reklam)
Postadress: Meribjörkö Oy ℅ Jukka Viita-aho, Solasaarentie 55, 65280 Vasa (hit får ej skickas räkningar)