Varför är villa meribjörkö speciell

konferensrum

fest plats

terass vid havet

PROGRAM

BASTU

BOENDE

mat och dryck

värd jukka viita-aho

Jukka Viita-aho, skeppare till Villa Meribjörkö, är känd för sin förmåga att ordna högklassigt program, som han styr med många års erfarenhet. Som gammal scout känner han till naturen och kan leda sina gäster till skärgårdens mest givande upplevelser - oavsett om det är fiske eller stämningsfulla utfärd. Du i ett säkert och pålitligt sällskap, vad du än vill uppleva hos oss. Du bemöts alltid varmt vid Villa Meribjörkö.

atmosfär i VILLA meribjörkö

Vi erbjuder mötes- och festlokaler för små och större grupper. De trivsamma och ostörda lokalerna samt den omgivande naturen ger inspiration och en helt ny stämning för möten. Eller vad sägs om att anordna en fest eller en annan privattillställning vid havet? Skärgården erbjuder en oförglömlig och intim miljö för bröllop, födelsedagsfester och familjehögtider. Våra mångsidiga lokalalternativ ger oss en möjlighet att skräddarsy din festupplevelse.

en fantastisk UNESCO världsarvslista

Det vackra, karga landskapet med den susande vinden, det glittrande havet och den höga stjärnhimmeln har utformats av gångna tider. Här blåser skärgårdsvinden med nytt liv, inspiration och entusiasm. Kvarkens rena vatten, rika natur och levande landskap erbjuder upplevelser för alla sinnen under alla årstider. Kvarkens skärgård är fylld av spännande berättelser. Istiden har format skärgården till en miljö helt i sin egen klass. Naturens hemligheter och skärgårdens livsstil går hand i hand i det konstant föränderliga landskapet.

Läs mer om våra tjänster

kontaktuppgifter

Postanstalt: Replotvägen 1089A, 65800 Korsholm
FO-nummer: 2470648-9
Nätfaktureringsadress:
APIX MESSAGING OY OVT-nummer 003724706489
Email fakturering PDF format : 003724706489@procountor.apix.fi
Pappersfakturor: Meribjörkö Oy PL 60798 00021 LASKUTUS (hit får ej skickas reklam)
Postadress: Meribjörkö Oy ℅ Jukka Viita-aho, Björkövägen 744 65870 Björköby (hit får ej skickas räkningar)